Želimo biti sinonim za kompaniju koja stalno postavlja više standarde kako u oblasti proizvodnje, usluga, inovacija i investicija tako i u oblasti zaštite čovjekove okoline.

______________________
ADRESA 
Lukavačkih brigada bb,
Lukavac 75300
EMAIL
info@fclukavac.ba
______________________
Tel: +387 35 552 100
Fax: +387 35 552 143
WEBSITE
www.lukavaccement.ba

Tehnička Podrška

Prilikom realizacije zahtjevnih projekata pa sve do individualne gradnje Lukavac Cement prati svoje kupce i nudi im informacije o tehničkim karakteristikama cementa, savjetovanje vezano za izbor tipa cementa, optimalnu upotrebu materijala, kao i pomoć u procesu proizvodnje betona i kontroli kvalitete. Sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti na sve Vaše zahtjeve i ideje vezane za cement i njegovu upotrebu.

Lukavac Cement

Izgradnjom potpuno nove tople linije naši godišnji kapaciteti proizvodnje su 600.000 tona klinkera te preko 800.000 tona cementa. Od 2014. godine poslovanje smo proširili na segment gotovog betona te smo pokrenuli vlastitu proizvodnju u fabrikama betona u Sarajevu i Banjoj Luci. Prodaju svih tipova cementa za kupce iz Republike Hrvatske realizujemo preko kompanije „CEDIS“ d.o.o. Zagreb. Fabrika je i 50% vlasnik Rudnika krečnjaka “Vijenac”, industrijskog kamenoloma, koji pored Lukavac Cementa, krečnjakom snabdijeva i druge fabrike u Lukavcu i obezbjeđuje kamene agregate za spravljanje betona i donjih slojeva asfalta.

ZAŠTO ODABRATI LUKAVAC CEMENT

Svojom ponudom proizvoda i usluga stvaramo najbolju vrijednost za kupca. Uz zalaganje svakog našeg zaposlenog, reagujemo odgovorno, promptno, fleksibilno i inovativno, stvarajući pozitivne vrijednosti za naše klijente i vlasnika kompanije. Kontinuirano vodimo brigu o zdravlju i sigurnosti na radnom mjestu poštivajući zahtjeve očuvanja životne sredin

Leave a Reply