Opremu, instalaterske usluge, građevinske poslove kao i niz drugih poslova potrebnim za realiziranje projekata I potreba u domaćinstvima. Mi smo posvećeni kupcima i dajemo najbolje iz proizvoda, sa naglaskom na pouzdanost, kvalitetu I jedinstvenost.

______________________
ADRESA 
Hiseta br.19 ,
Sarajevo 71000
EMAIL
info@invel.ba
______________________
Tel: +387 33 65 56 11
Fax:+387 33 65 56 10
WEBSITE
www.invel.ba

Organizaciona struktura

Kompanija Invel d.o.o je privatno preduzeće koje se bavi distribucijom, u prvom redu, rasvjetnih tijela kao I ostale prateće opreme. Također, nudimo I sve proizvode iz oblasti elektronike I elektroenergetike, izvođenje elektro-instalateriskih, građevinskih radova kao I usluga I proodaje elektroničkih uređaja I informatičke opreme.


Firmu možemo podijeliti u sektore:


⦁ Maloprodaja
⦁ Veleprodaja
⦁ Marketing
⦁ Finansije i zajedničke poslove u okviru finansija, informatike, ljudskih resursa itd
⦁ Izvoz/uvoz
⦁ Transport
⦁ Logistička podrška

INVEL d.o.o.

Kompanija Invel d.o.o je privatno preduzeće koje se bavi distribucijom, u prvom redu, rasvjetnih tijela kao I ostale prateće opreme.

Također, nudimo I sve proizvode iz oblasti elektronike I elektroenergetike, izvođenje elektro-instalateriskih, građevinskih radova kao I usluga I proodaje elektroničkih uređaja I informatičke opreme.

ZAŠTO ODABRATI INVEL

Osnovan 2000.godine, kompanija Invel d.o.o je prešla dalek put od svog početka do danas. Vlasnik kompanije je svojom kreativnošću dao poticaj kolegama za uključivanje u naporan rad i inspiraciju. Sad služimo kupcima kako u Bosni i Hercegovine tako I u region

Join the discussion One Comment

Leave a Reply