House 2019

Regionalna konferencija

arhitekture i graditeljstva.

28 Mart 2019,
Kongresni centar – Hotel Hills, Sarajevo

50

Kompanija

11

Predavanja

300

Učesnika

Govornici

Predavači konferencije, prodajni profesionalci i motivacijski govornici

Franco Vittor

CALLIGARIS – EVOLUTION, ITALIJA

Franco Vittor je diplomirani inžinjer industrijskog i ekonomskog menadžmenta i marketinga, sa 35 godina iskustva na tržistu Balkana u oblasti izvoza. Deset godina je proveo na poziciji menadžera za tržište bivše Jugoslavije, Poljske, Rumunije i Bugarske, u kompanii Comex Export Italija. Narednih devet godina provodi kao izvršni direktor kompanije Tradex Export Italija za tržište Srbije, da bi u konačnici 2005. godine osnovao vlastitu kompaniju Evolution, koja zastupa Calligaris na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine, te Crne Gore.

Amir Vuk Zec

STUDIO ZEC, BIH

Zasigurno najpoznatije ime u svijetu dizajna i arhitekture u cijelom regionu bivše Jugoslavije. Njegovi objekti i enterijeri upečatljivo spajaju savremene arhitektonske stilove i karakterističnu lokalnost. Teško je izdvojiti najznačanije projekte među brojnim zavidnim ostvarenjima, ali ćemo pomenuti: turski kulturni centar „Yunus Emre“, hotel „Pino Nature“, enterijer „Vatre“, renovaciju hotela „Colors Inn“ u Sarajevu, te enterijer hotela „Termag“ na Jahorini. Pored radova u Bosni i Hercegovini Vuk je također radio u Sloveniji i Kanadi, a od 1997. godine vodi arhitektonski biro Studio Zec.

Admir Delalić

VAILLANT, BIH

Vaillant je vodeći proizvođač energetski učinkovitih i ekološki prihvatljivih sistema grijanja, hlađenja i ventilacije.

Marko Dabrović

STUDIO 3LHD, HRVATSKA

3LHD je interdisciplinarni arhitektonski ured sa sjedištem u Hrvatskoj, koji u svojim projektima integrira arhitekturu, urbani i pejzažni krajolik, dizajn i umjetnosti.

Dejan Racić

PORCELANOSA GRUPO, ŠPANIJA

Vodeća kompanija u području tehnologije za održivo oblikovanje i gradnju životnih prostora širom svijeta.

Konferencija 2019