Magazin

Dizajnerska inspiracija u pastelnim ružičastim tonovima

Ružičasta boja je već duže vrijeme na sceni dizajna enterijera. U ova dva primjera  naći ćete dosta inspiracije za ružičaste dnevne sobe, uređeni ružičasti radni prostor s radnim stolom i policama, ružičastim i jednobojnim spavaćim sobama, kupaonicama ružičaste boje, te puno lijepih ideja ružičastog namještaja. Bilo da razmišljate o ružičastoj i jednobojnom preuređenju poput prvog prostora, ili prozračnog otvorenog plana poput kuće broj dva, za vas smo pronašli inspiraciju.

Naša prva tura nas vodi u kuću koja se nalazi u Kazanju u Tatarstanu u Rusiji. Malena dnevna soba u kojoj preovladava slatki ružičasti namještaj i aksesoari, a posebno dominira ružičasti radni prostor. Radni prostor ispunjava jedan cijeli zid dnevne sobe sa ružičastom policom po mjeri i ružičastim stolom.

Radni prostor je osmišljen tako da, iako u jednom prostoru,ima se osjećaj kao da ste u zasebnoj sobi.Elegantna staklena vaza ispred ogledala pomaže da se radna površina odvoji na dvije različite zone.Roza I radna stolica mogu lako manevrirati između dvije funkcionalne zone.

Preko puta kuhinje okrugli trpezarijski stol okružuju četiri zaobljena stolica za ručavanje. Moderni dodaci poput zdjela za voće I ružičastog lustera zaokružili su I upotpunili zonu trpezarije.

Nevjerojatno mala kuhinja sastoji se od samo tri ružičasta elementa, kuhinjskog sudopera i električne ploče.Šarmantna siva zidna rasvjeta je dovoljna da osvjetli ovako malu radnu površinu.

Spavaća soba nalazi se iza sofe,a pristupa joj se preko dva teraco stepenika.Bijeli paravan od platna se zatvara oko kreveta ako je potrebna privatnost ili kako bi dnevni boravak izgledao uredno kad krevet nije.

Ukrasna polica i zanimljiva rasvjeta i moderni drveni zid upotpunili su uređenje  spavaće sobe.

Između spavaće sobe i kupaonice nalazi se visoki fiksni prozor koji gleda direktno u tuš kabinu.Prozor omogućava prodor prirodne svjetlosti u kupatilo preko dnevnog boravka. Ogledalo ispunjava veći dio zida,od poda do plafona,u ovom modernom kupatilu.Viseće ružičaste lampe osvjetljavaju prostor iznad prostora za šminkanje .

Ovaj stan otvorenog plana oživljava pastelni dekor sobe, koji je isprepleten mekim sivim elementima i sjajnim crno-bijelim kombinacijama.Klub stolići za smješteni su ispred blijedo ružičaste sofe u obliku slova L.

Kuhinja u obliku slova L uravnotežuje drugu polovicu dnevnog boravka. Blijedo ružičasti viseći ormarići, odgovarajuća površina između elemenata, i vertikalna ružičasta polica dali su kuhinji nježan I profinjen izgled. Bijeli ormari i bijeli donji elementi obrubljeni su crnim horizontalnim ručkicama kako bi izoštrili izgled.
Moderne stolice za ručavanje donose bljeskove svijetlo ružičaste boje u prostor za jelo,dok linearni luster dodaje crno-bijeli dodir.
Moderni dizajn stepeništa naglašen je punim bočnim oblogama u dekoru drveta, što uzrokuje geometrijski arhitektonski izgled.
Prostor ispod drvenog stubišta iskorišten je za veliku skladišni prostor. Vrata ormara su sa svijetlim efektom drvenog dekora u nježnom tonu ružičastog naglaska.

About Marketing House.ba

Marketing tim House.ba svakodnevno istražuje i piše o temama iz oblasti arhitekture i dizajna enterijera, te stilovima koji nas okružuju. Potaknuti idejom da svjetske brendove približimo svakodnevnim čitaocima, nastojimo biti vaš omiljeni magazin uz kojeg pijete jutarnju kafu ili tražite inspiraciju za svoj novi dom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *