Magazin

3 Stana površine manjih od 50 m2

Tri stana ispod 50 kvadratnih metara, sa dizajnom spavaćih soba gdje stakleni zidovi dijele, a ne razdvajaju funkcionalne cjeline, čija su uređenja sa različitim dizajnerskim karakteristikama. Naš prvi stan je obnova malog stambenog prostora gdje spavaća soba sa pregradom od staklenog zida ispunjava prostor pokraj prozora. Studio apartman broj dva odlikuje staklena pregrada koja uokviruje spavaću sobu crnom bojom i usklađuje svoj dekor sa kuhinjom. Neutralna spavaća soba u kući tri leži iza elegantnih staklenih dvokrilnih vrata; ona takođe ima ugrađenu kupaonicu koja je postavljena iza još jednog staklenog zida.

Moderni kauč je vitkog dizajna koji mu omogućuje da se dobro postavi u malu sobu, ostavljajući središte poda osjećajnijim i prostranijim. Također ostavlja samo dovoljno prostora za smještaj kućnih ureda sa svoje strane.

Mekana siva prostirka definira dnevni boravak iz zone mini kućnih ureda. Iza sofe nalazi se ogromna polica za knjige koja također služi za radni prostor s referentnim knjigama.

Pale blue paintwork pruža ugodnu nijansu u salonu na naglasak na zid. Moderno bačeno uzorkovanje čini zanimljiv završni dodir na običnoj sivoj sofi.

Dnevni prostor gleda direktno u kuhinju i blagovaonicu.

Suvremena ležaljka sjedala nasuprot sofi je Wegnerova ležaljka . Njegov mali otisak ostavlja puno prostora da se s njom može lako hodati. Geometrijske kuhinjske pločice donose boju i uzorak u cijelu sobu. Mauve jastuk za blagovaonicu odgovara krevetu u spavaćoj sobi sa staklenim zidom.

Na prvi pogled čini se da je to jednozidna kuhinja, ali su viši dijelovi i integrirana pećnica uklopljeni u okomiti zid.

Drvenobijeli okrugli stol za ručavanje je stol Eksjo. Eiffelove stolice u bijeloj i drvenoj boji Eames dodaju svoj završni sloj. 

Unutar spavaće sobe mala podna svjetiljka i moderna zidna rasvjeta s obje strane kreveta. Djelo moderne zidne umjetnosti postavljeno je izvan središta kako bi nastavio asimetričnu estetiku.

Drvena vrata kriju obilje prostora za ormare na ulazu u kuću.

Nebesko plave geometrijske pločice i ljubičasti ručnici obojavaju kupaonicu.

Sivi ormari za kupatilo i kupaonske police ispunjavaju jedan cijeli zid.

Prolazimo pored stana u Lavovu u Ukrajini, koji mjeri 47 kvadrata. Crna moderna stolica iz sredine stoljeća i bež kauč na kauču čine minimalistički dnevni boravak. Preko sobe se nalazi stol od blagog drvenog stola uz neobičnu maslinasto zelenu kuhinju. Bijeli zidni ormarići održavaju sobu sjajnom.

About Marketing House.ba

Marketing tim House.ba svakodnevno istražuje i piše o temama iz oblasti arhitekture i dizajna enterijera, te stilovima koji nas okružuju. Potaknuti idejom da svjetske brendove približimo svakodnevnim čitaocima, nastojimo biti vaš omiljeni magazin uz kojeg pijete jutarnju kafu ili tražite inspiraciju za svoj novi dom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *