Magazin

Stan promišljen do posljednjeg detalja

Moderni stan na slikama promišljen je do posljednjeg detalja za mladi par, a izgleda zaista sjajno! Njegovo uređenje potpisuje arhitektonskom birou Raca Arhitekci koji je za ovaj stan od 70 četvornih metara odabrao predivnu paletu boja i kvalitetne materijale.

Svijetlo drvo odabrano za namještaj nadograđeno je tamnom petrolej zelenom bojom, kao i nježnom mentol zelenom, a svijetlosiva i crna javljaju se na zidovima, tkaninama, ali i detaljima poput rasvjete i polica.

U glavnoj prostoriji nalazi se dnevni boravak smješten tik uz bočni zid rastvoren velikim staklenim stijenama, dok su u drugom uglu kuhinja i blagovaonica. Prostorom dominira petrolej zelena koja se javlja na zidovima u predsoblju, u obliku fronti donjih kuhinjskih ormarićima, na blagovaonskom stolu ali i na ormariću za televizor čime se dobiva vizualna objedinjenost prostora.

About Marketing House.ba

Marketing tim House.ba svakodnevno istražuje i piše o temama iz oblasti arhitekture i dizajna enterijera, te stilovima koji nas okružuju. Potaknuti idejom da svjetske brendove približimo svakodnevnim čitaocima, nastojimo biti vaš omiljeni magazin uz kojeg pijete jutarnju kafu ili tražite inspiraciju za svoj novi dom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *