Magazin

Manhattan – “Italijanski pametni dizajn”

Calligaris predstavlja i promoviše epitet “Italijanski pametni dizajn”. Za njih pametno znači ravnotežu između forme i funkcije, razuma i emocija. To znači sposobnost izazivanja promjena i prilagođavanja njima.

Novi modularni sustav namještaja za dnevne sobe, koji nudi beskrajne mogućnosti prilagođavanja, od dimenzija do boja i stilova koji omogućava kupcu da stvori vlastiti idealni svijet. 

Sve palete boja mogu se koordinirati s Calligaris namještajem koji već neko vrijeme nudi vrlo širok izbor boja u svojim kolekcijama, što ne ograničava nečiju maštu.

Veliki izbor baznih i zidnih elemenata dostupnih u potrebnim veličinama i prilagodljivim u 26 različitih završnih obrada omogućava vam da napravite vlastiti zidni sistem dnevnog boravka ili vlastitu komodu.

About Marketing House.ba

Marketing tim House.ba svakodnevno istražuje i piše o temama iz oblasti arhitekture i dizajna enterijera, te stilovima koji nas okružuju. Potaknuti idejom da svjetske brendove približimo svakodnevnim čitaocima, nastojimo biti vaš omiljeni magazin uz kojeg pijete jutarnju kafu ili tražite inspiraciju za svoj novi dom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *