Magazin

Ideje za crvena kupatila

Crvena kupatila nisu očigledan izbor – ali to ih čini tako sjajnim! Pokušajte se izdvojiti iz gomile i stvoriti jedinstvenu šemu ukrasa koja je puna topline i mističnosti. Ideje za crvena kupatila, sa crvenim umiveonicima, crvenim dekorima i zapanjujućim crvenim pločicama, ohrabriće vas i podstaći da ih provedete u dijelo.

Crveno je i ružičasto. Osvijetljeno ogledalo i fokusirana žaruljica stvaraju ružičasti sjaj u ovoj crvenoj minimalističkoj kupaonici. 

Crveni i crni barok. Složeni ukrasi pločica sa gustim uzorkom, zidni kandelabri i kitnjasto, barokno ogledalo.

Možete se odlučiti i za crvene slavine.

Preoblikujte crveno-bijeli dizajn kupatila iz ‘za sada ok’ u definitivno ‘wow’, sa jakim crnim baznim notama.

Ovaj izvanredni mramorni crveni zid donosi organski uzorak.

Otkrijte svoj crveni tepih na zidu vašeg kupatila. Upotrijebite snažne crvene elemente za uravnoteženje jednobojnog dekora.

Ako samo želite dodati dizajnu svog kupatila malo crvene boje to može biti samo moderan vertikalni radijator. Uokvirite svoj zeleni vrt s crvenim unutrašnjim zidovima, podovima i stropom.

About Marketing House.ba

Marketing tim House.ba svakodnevno istražuje i piše o temama iz oblasti arhitekture i dizajna enterijera, te stilovima koji nas okružuju. Potaknuti idejom da svjetske brendove približimo svakodnevnim čitaocima, nastojimo biti vaš omiljeni magazin uz kojeg pijete jutarnju kafu ili tražite inspiraciju za svoj novi dom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *