Magazin

Konzole dizajnerskog brenda Calligaris

Za opremanje hodnika, ulaza ili studija, Calligaris konzole su uvijek pravi izbor. Optimizirane dubine i elegantni oblici gdje dizajn zadovoljava funkcionalnost.

Kamen, metal i staklo, tri vrhunska materijala od kojih je napravljena kolekcija PURO.

Dva jednostavna geometrijska oblika, dvije kontrasne boje suprostavljene da stvore treću.

Sa zaobljenim oblicima i metalnim okvirom ATOLLO je stabilna i elegantna konzola.

Konzola BRIDGE, jednostavnog geometrijskog oblika sa stranicama od stakla i pločom od staklokeramike, zbog male dubine je savšen za opremanje hodnika i ulaznih holova.

Konzola THIN, dizajnirana u industrijskom stilu, savremen komad koji će odgovarati bilo kom prostoru.

Ako je vaš stan male kvadrature, a trebate trpezarijski stol koji ne može stati jer su standardne dimenzije stolova puno veće, onda je Calligaris OMNIA CONSOLLE rješenje za vas.

OMNIA CONSOLLE je elegantna konzola koja se može zbog malih dimenzija smjestiti u bilo koji prostor, a ako vam dolaze gosti bez problema ćete ga pretvariti u stol dužine 3 metra.

Uz ovaj model dobićete kutiju sa pet ploča i dodatnom centralnom nogom koju možete jednostavno lagerovati jer ne zauzima veliki prostor.

About Marketing House.ba

Marketing tim House.ba svakodnevno istražuje i piše o temama iz oblasti arhitekture i dizajna enterijera, te stilovima koji nas okružuju. Potaknuti idejom da svjetske brendove približimo svakodnevnim čitaocima, nastojimo biti vaš omiljeni magazin uz kojeg pijete jutarnju kafu ili tražite inspiraciju za svoj novi dom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *