Magazin

SAINT TROPEZ stolice by Calligaris

Ono što stolicu Saint Tropez razlikuje od drugih je kreativnost oblika i funkcije, pažnja koja je posvećena detaljima i sofisticirani dizajn.

Verzija sa aluminijskom okretnom bazom sa povratnim mehanizmom čini stolicu Saint Tropez pogodnom kako za opremanje kancelarija, tako i za opremanje domova.

Elegancija i praktičnost istovremeno, te mogućnost podešavanja visine sjedenja od 65-80 cm. Drveni okvir i prepoznatljivu polikarbonatnu školjku dostupnu u više boja i elegantno, kromirano postolje za noge.

Ukoliko volite neprozirne polikarbonate onda ovaj model možete naći u sjajnoj pink, sjajnoj tamno crvenoj, sjajnoj bijeloj i sjajnoj bež varijanti.

Polikarbonatna školjka radi se u prozirnoj varijanti u više boja.

Kolekcija Saint Tropez je bogatija za liniju novih barskih stolica koje se savršeno uklapaju uz postojeće trpezarijske.

Toplina drveta u enterijeru, a praktičnost u održavanju i funkcionalnosti vašu omiljenu stolicu Saint Tropez možete naći i u varijanti sa drvenim nogama, naravno u više dekora.

About Marketing House.ba

Marketing tim House.ba svakodnevno istražuje i piše o temama iz oblasti arhitekture i dizajna enterijera, te stilovima koji nas okružuju. Potaknuti idejom da svjetske brendove približimo svakodnevnim čitaocima, nastojimo biti vaš omiljeni magazin uz kojeg pijete jutarnju kafu ili tražite inspiraciju za svoj novi dom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *