Magazin

Dizajnerska rasvjeta brenda Calligaris

Kolekcija svjetiljki sposobnih da stvore pravi emocionalni status spokoja, mira i svjetlosti

Big Wave

Calligaris Big Wave podna svjetiljka sastoji se od velikog abažura, izrađenog od svijetle bijele tkanine koja toplo i ravnomjerno raspršuje svjetlost i jednostavne, razigrane, metalne baze.

Pom Pom luster

Luster postavljen na tankim kablovima savršeno izgleda iznad stola za ručavanje, kuhinjskog ostrva ili bilo kojeg prostora koji poziva na mekanu, ravnomjerno raspršenu svjetlost.

Pom pom podna svjetiljka

Inspiracija za podnu svjetiljku Pom Pom, nađena je u botaničkom istraživanju nekoliko egzotičnih biljnih vrsta. Stakleni rasvjetni elementi skladno i prirodno izlaze iz metalnog nosača čija je baza izrađena u cementu i smoli. 

Pom Pom

Pom Pom stolna lampa je nezaboravan akcentni komad odlične funkcionalnosti, modernog šarma koji donosi jedinstvenu estetiku bilo kojem prostoru od spavaće sobe do kancelarije i predsoblja.

Sextans luster

Luster Sextans sastoji se od velikog sjenila od platna i zakrivljene čelične šipke koji daju jedinstveni naglasak na inače minimalistički komad, a također pokazuje kontinuitet dizajna između lustera i ostalih komada porodice Sextans.

Pom Pom

Pom Pom je vesela mala lampa napravljena od tri materijala koji se neometano prožimaju od jednog do drugog. 

Sextans lampa

Stolna lampa Sextans je jednostavni naglasak i korisno rasvjetno tijelo u gotovo svakom modernom interijeru. 

Sextans podna lampa

Sextans podna lampa ima veliko sjenilo od tkanine sa minimalističkim dizajnom. Metalna osnova trokutastog oblika ima zaobljene uglove što je čini pogodnom za postavljanje pokraj sofe. Podna lampa Sextans lako se postavlja u savremeno okruženje.

About Marketing House.ba

Marketing tim House.ba svakodnevno istražuje i piše o temama iz oblasti arhitekture i dizajna enterijera, te stilovima koji nas okružuju. Potaknuti idejom da svjetske brendove približimo svakodnevnim čitaocima, nastojimo biti vaš omiljeni magazin uz kojeg pijete jutarnju kafu ili tražite inspiraciju za svoj novi dom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *